Et grimt eksempel på ultra feminismen og mediers dømmekraft

Videoerne herunder skal ses i en sammenhæng. De kan sagtens ses hver for sig, men hvis du ser Cassie Jayes TED foredrag først, så vil den meget feministiske holdning som intervieweren Cathy Newman fremviser i interviewet med den fremragende Jordan Peterson stå endnu klarere frem end de formentlig vil gøre i forvejen.

Jaye fortæller i TED foredraget om det synspunt hun havde på mænd, da hun i 2013 lavede dokumentarfilmen The Red Pill, og hvordan hendes feministiske holdning ændrede sig, hvilket betød, at hun endte med at lave en hel anden film (se traileren HER).

Det interessante ved Jayes foredrag, er, at hun genemgår nogle måder hvorpå hun som feminist agerede, især i diskussioner med mænd, eller personer, som hun ikke var enige med. Hun fortæller om, hvordan hun allerede inden samtalen eller argumentet kommer, har dannet sig sine egne tanker om hvad personen siger, og hvad hun vil fordreje det personen siger til hende.

Hvis man husker denne detalje til Newmans interview med Peterson, så er det udelukkende hvad Newman gør. Hun ønsker på intet tidspunkt, at lytte til hvad Peterson egentlig siger, men fordrejer hans ellers helt plausible udtalelser til helt andre påstande, der understøtter hende feministiske holdning, nemlig, at mænd er nogle svin. På et tidspunkt går det endda op for hende, at hun er lidt forkert på den, men alligevel vælger hun at fortsætte med at misfortolke og dermed ødelægge et interview med en meget begavet mand, som egentlig slet ikke kritiserer kvinder mere end han kritiserer mænd.

Newman repræsenterer desværre en gruppe kvinder, der vinder mere og mere indpas med ulta-feministiske holdninger om, at (hvide) mænd er dårlige for samfundet, hvilket samfund det så måtte være. Denne feminisme er ved at vinde indpas på linje med andre politisk korrekte holdninger, og med bevægelser som #MeeToo samt #ItsTime går vi formentlig en tid i møde hvor en stigende dumere og dummere venstrefløj vil tilføje endnu et emne til deres konseptfrelste klageliste, nemlig “Manden”. Den almene pøbel, som ikke tør have en holdning, da det er det samme som at kunne kom til at fornærme nogen, følger bare efter, hvilket tre tredje videoplip herunder beviser meget klart.

På det komplet ligegyldige og indholdsløse morgenprogram “Weekend Sunrise”, interviewer værterne Andrew O’Keefe og Monique Wright Jaye i det australske tv-program, og deres forsøg på at gøre indslaget spiseligt for Hr og Fru Australien, resulterer i et fordummende indslag, fremfor et informativt et. Vi hører også værtsparret forsvare det tåbelige argument, at feminister bare er almindelige kvinder, og fordi Jaye ikke længere vil kalde sig feminist, så må hun jo så ikke længere identificere sig med kvinder i al almindelighed. Parret, der ikke har set filmen, selvom de har fået tre forskellige links til den tilsendt, mener også det er underligt, at Jaye har interviewet en mandebevægelse, som sådan set bare kan sidestilles med en typisk feministgruppe, og desuden forsøger Andrew O’Keefe og Monique Wright at insinuere, at Jaye ikke skulle have interviewet “almindelige” mænd, hvilket hun naturligvis kan afkræfte (Jayes reaktion på de hostile australske interviews kan ses HER.

Interviewerne Newman, Andrew O’Keefe og Monique Wright er meget forudsigelige eksempler på hvordan medieerne behandler ting, som er bare en smule uden for mainstream og kræver en lille grad af begavelse at viderebringe, samt se. Denne holdning er også med til at føde meget overfladiske holdninger hos folk, og når mennesker bombarderes med denne slags mangel på begavet og nunveret behandling af problemstillinger, så bliver den store masse, der også er pendulet for den almene holdning, desværre dummere og dummere.

Kathy Newmans interview med Jordan Peterson skabte efterfølgende store bølger på primært Twitter. Der blev hurtigt tegnet det billede, at Petersons tilhængere svarede primitivt igen og truede studieværten. Der kom ganske rigtigt mange primitive reaktioner mod Newman, og en af de første, som var ude at forsvare Newman udover at kritisere de aggressive udtalelser mod hende, var Peterson selv.

Der var dog ikke så meget presse om de udtalelser og den mængde henvenselser, der havde været på de sociale medier mod Peterson. Ironisk nok, så udgydede Newmans tilhængere i overflod langt flere hadudtalelser imos Peterson end den anden vej, men det faktum skal man lede meget længere efter, og man finder ikke nogen formanende henvendelser fra Newman.

I det fjerde link herunder, analyserer Peterson interviewet, igen meget lødigt.

Se videoerne herunder og døm selv.

I video’en herunder eksemplificeres de eksempler som Cassie Jayes kommer med i den overliggende video. Læg mærke til hvordan Kathy Newman forsøger at fordreje alt hvad Jordan Peterson siger, uden egentlig at være interesseret i, hvad han egentlig siger:

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s